Mededeling WVF omtrent Corona

Beste Woensdrechtse voetballiefhebber,

Nog altijd beheerst het coronavirus ons dagelijkse leven. Ook voor ons als voetbalverenigingen blijft het een uitdaging om de geldende coronamaatregelen met onze leden en vrijwilligers zo goed mogelijk na te leven in de praktijk. Zo voelt het op dit moment heel onnatuurlijk om iedereen die onze clubs een warm hart toedragen, nu even niet te verwelkomen als publiek op het sportpark om onze spelers en speelsters aan te moedigen.

We ontkomen er echter niet aan de geldende richtlijnen te volgen. Daarvoor hebben we uiteraard alle hulp en medewerking nodig van jullie: onze leden en supporters. Rondom wedstrijden en in de kantine moeten de geldende richtlijnen gevolgd worden.

De aanpak en naleving van de richtlijnen zal niet bij elke voetbalvereniging hetzelfde zijn. Dat heeft natuurlijk te maken met de logistieke situatie op en rondom het sportpark en kantine. Die is uniek voor elke vereniging. Maar ondanks dat we alle vijf verschillend zijn, zijn enkele richtlijnen bij elke vereniging hetzelfde:

• Blijf thuis bij klachten en laat je testen. Dat geldt voor spelers, trainers, coaches, vrijwilligers etc.!

• Publiek is helaas NIET meer welkom op het sportpark bij wedstrijden en trainingen

• Personen van 18 jaar en ouder kunnen kleedkamers en kantine alleen betreden met een geldig Corona Toegangsbewijs

Volg daarnaast altijd alle andere richtlijnen die gelden bij de vereniging en de instructies van vrijwilligers.

Juist tijdens de derby’s die de komende tijd op de planning staan, zal dit nog vervelender aanvoelen. Juist dán willen we onze teams steunen. Maar ook hiervoor zullen we onze gezamenlijke verantwoordelijkheid nemen We zullen elkaar dan ook tijdens deze wedstrijden helpen om de richtlijnen na te leven.

We hopen dat deze maatregelen van korte duur zijn en dat we in deze periode kunnen rekenen op jullie medewerking en begrip!

Namens de Woensdrechtse Voetbal Federatie,

Hans van Hoek, voorzitter WVF

Daniel Janssens, voorzitter RKVV Grenswachters Robert van Kalmthout, voorzitter RKVV METO Roger Withagen, voorzitter vv O.D.I.O.

Robbert Klaassen, voorzitter vv Vivoo

Erwin van den Heuvel, voorzitter WVV’67

Woensdrecht, 20 november 2021

mededeling-wvf-omtrent-corona.pdf?media=1695318273