WVV ’67 1 – GRENSWACHTERS 1 16 FEBRUARI 2014

Uw schrijver van de verslagen was deze week in dezelfde stemming als de spelers van Grenswachters afgelopen zondag. Derhalve een summier verslag. Op zijn verjaardag maakt Peter de begin opstelling bekend :

Stijn – Joris –Michael – Nick – Jesper – Roy – Bjorn – Ard – Tobi – Joad – Patrick

De wedstrijd is precies 6 seconden oud als Joris de bal ongelukkig zijn eigen doel in werkt. Voor degene die er niet bij waren….u leest het goed …. ZES seconden na het 1e fluitsignaal staat het 1-0 voor de heren uit Woensdrecht !

Het was meteen de voorbode van een dramatische 1e helft. Schijnbaar achteloos weten de groen-zwarten onder leiding van Peter Delen uit te lopen naar 3-0.

Zeven minuten voor rust is het Roy Belde die de achterstand weet te verkleinen. Met een fraaie kopbal maakt hij de 3-1. Even gloort er hoop…. Maar nog voordat het woordje hoop kan worden uitgesproken staat het alweer 4-1 !

Na rust verdwijnen Joris en Tobi van het toneel, en in hun plaats komen Tim en Ronald. Eventjes lijkt het wat beter te functioneren. Met een knap schot maakt Bjorn er 4-2 van.

Maar kort daarna is het wederom WVV die iedere mogelijkheid weten te verzilveren. De Grenswachters supporters zien met lede ogen de stand naar 5…..6 en zelfs 7-2 getild worden.
Onderwijl is Joad gewisseld voor Martin.

In de slotfase is het andermaal Roy die zijn 2e, en Grenswachters derde doelpunt van de middag mag intikken.
Een ongekende harde en vernederende nederlaag voor Grenswachters : 7-3 !

Aanstaande zondag staat de thuiswedstrijd tegen ODIO op het programma. De uitwedstrijd weet iedereen zich nog wel te herinneren. Ook daar werd het een afstraffing voor Grenswachters. Laten we positief eindigen, en de hoop uitsprekend dat onze mannen er inmiddels van geleerd hebben. Als het niet gaat met oogstrelend voetbal, en techniek…..laat dan minimaal strijdlust en passie zien, en vecht voor elke spriet gras !
Verlies je dan…..dan doe je dat in elk geval met opgeheven hoofd…..

Er tegen aan boys, en laat de Buizerd eens trillen zondag !