Roosendaal B2 – Grenswachters B1

 

De start in de competitie  begon met twee gelijke spelen en twee verlies partijen, daarom werd het tijd voor eens drie punten te pakken. Deze punten zouden uit tegen Roosendaal B2 behaald moeten worden.

 

We komen als 1e jaars B in de 2e klasse behoorlijk fysiek sterke teams met voetbalkwaliteit tegen en is het zaak wil je punten pakken, om met volle overtuiging te spelen.

Bij de start van de competitie ontbrak ‘de teamspirit’ en hebben we in een teamgesprek alle positieve en verbeter punten besproken. Dit is een goed en open gesprek geweest, waar we samen weer de toekomst mee in konden gaan.

 

Vorige week tegen Cluzona B1 was er dan ook weer ‘teamspirit’ te zien en werd er weer ‘gebikkeld’, wat in de eerste wedstrijden ontbroken had! De drie punten waren toen al verdiend geweest, maar moesten we tevreden zijn met een gelijkspel.

 

Dus na een regenachtige zaterdag ochtend op naar Roosendaal. Na een goede warming up begonnen we sterk aan de wedstrijd en duurde het niet lang voordat we op een 1 – 0 voorsprong kwamen. Na 20 min stond het zelfs al 2 – 0. Er stond een Grenswachters B1 team te voetballen, dat wilde werken voor elkaar! Ook het positiespel en de omschakeling werd keurig verzorgd. Een ongelukkige tegentreffer net voor rust bracht ons niet van slag en gingen we in de tweede helft door met hard werken en verzorgd spel. Door dit “bikkelen” liepen we na rust verder uit naar een 5 – 1 voorsprong en konden de drie punten mee naar Putte!

 

Volgende week spelen we de derde bekerwedstrijd uit tegen Schijf en zullen we deze goede lijn door moeten trekken! Dit moet zeker gaan lukken in onze nieuwe bedrukte Bonduelle shirts met eigen gekozen nummer, die deze week klaar zullen zijn!