KantineAnton-Petra

De kantine op sportpark “De Buizerd” vormt een belangrijk trefpunt voor leden, supporters, gasten en andere bezoekers van de Grenswachters.
Zowel voor, tijdens als na de wedstrijden en trainingen is het goed toeven in onze kantine onder het genot van een kopje koffie, een glas fris of een lekker tapje.

De kantine vervult ook een sociale rol, vele Grenswachters lopen even binnen om een praatje te maken of om de resultaten van de geel-groene te evalueren. Ook zijn er in de kantine veel wedstrijden van belangrijke voetbalevenementen, zoals de toppers in de eredivisie, interlands, Champions Leaque wedstrijden en het UEFA cup toernooi op een groot scherm te zien.

Rookverbod.

Met ingang van 1 juli 2008 is het wettelijk verboden om in de kantine te roken.

Wanneer is de kantine geopend?

Op dinsdag- en donderdag avond tijdens en na de trainingen. Op zaterdag en zondag vanaf 09.00 uur tot uiterlijk 18:15 uur en op andere dagen tijdens wedstrijden of andere activiteiten.

Welke huisregels gelden er?

Gedraag jezelf netjes, zoals je thuis gewend bent, dus: ruim je eigen afval en troep op, neem geen bier of andere dranken in glaswerk mee naar buiten, volg de aanwijzingen van het barpersoneel op en houdt de kantine rookvrij.

Doe gewoon, dan houdt je het gezellig.

Anton & Petra